Bonussystemet hos oss

I det øyeblikket du har handlet for 1.000 kr tilsammen i butikken (og i disse dager er ikke det spesielt mye) så ønskes du VELKOMMEN i bonussystemet med status BRONSE og får samtidig 10% rabatt på alle kjøp og alle produkter.

Bonussystemet i VarehusetNorge – fått navnet BonusforAlle – er ment å være et enkelt system der man relativt lett kan oppnå fordeler.

Som du ser av tabellen ovenfor så kan du få helt opp til 20% rabatt på allerede lave priser, men selvsagt skal du da handle en del. 

Husk at Rabattsatsene fra Bonussystemet kommer i tillegg til de rabattene som  vi gir alle på de enkelte produkter!

For de som ikke handler så mye er det fortsatt gode rabatter å få.

Uansett så får alle fordelene av felles kampanjer og rabatter så lenge man har registrert seg.

På noen av nivåene får man også 24 timers forsprang på andre ved tilbud og nyheter.  Det kan bety forskjellen mellom å få en vare og ikke få den, fordi det blir tomt.

Bonusnivået avstemmes ved hvert månedsskifte og alle som skifter bonusnivå får umiddelbart melding om det og hvilke fordeler vedkommende nå har.

Bonusnivået styres av hvor mye den enkelte har handlet for i det inneværende år.  Ved nyttår nullstilles alle konti, MEN ingen kan flyttes mer enn 1 nivå ned pr. år.  Så var du på GULL ved nyttår så flyttes du kun ned til SØLV og starter med Sølv-fordelene fra 1. Januar samt starter den videre opparbeiding mot GULL igjen.

Til slutt;
Vi kommer også til å ha noen aktiviteter som gir bonuspoeng uten at man har kjøpt noe.  Dette vil vi komme tilbake til etterhvert og vil for eksempel være poeng dersom noen oppfører deg som tipser, dersom du liker siden vår på Facebook, skriver en melding om produkter osv. Vi kommer nok til å utvide dette med ennå flere ulike type hendelser etter hvert.

Varene blir så billige fordi vi…
Previous
Next